jueves, 5 de enero de 2012

any nou, VIDA nova

Hem encetat un any de nou.

Tots esperem que sigui millor que el que deixem enrere, però el que és realment important són les coses que ens hem proposat millorar perquè això sigui possible.
Jo personalment em proposo unes cosetes ben senzilles; com per exemple cuidar les persones que tenen un significat en la meva vida, les persones que estimo. També em proposo coses que no són tant senzilles; com per exemple deixar de fumar. I també em proposo seguir amb algunes coses que he començat durant aquest 2011 com per exemple escalar.

Crec fermament que per aconseguir aquestes petites coses haig d'enfocar d'una manera diferent la meva vida, haig de canviar de rumb, estructurar els meus objectius i preguntar-me constantment si el que estic fent és coherent amb els meus propòsits. Això és molt nou per a mi, poques vegades he reflexionat seriosament sobre el que vull esdevenir en el futur. M'estic provant a mi mateix i estic veient que dur a terme un camí congruent per la vida és una tasca ben difícil, tots tenim un inconscient que constantment ens intenta desviar de les nostres conviccions i cal ser ferm i no cedir per aconseguir de veritat el que volem en aquesta vida. Ara bé, també he pogut comprobar que l'entorn en que estem influeix molt en la nostra perseverància. Per això mateix, he comprès que tard o d'hora m'hauré d'allunyar de l'entorn monòton on estic vivint, ja que així serà l'única de manera de saber si estic realment preparat per afrontar les meves metes.

Aquesta reflexió que he escrit és només un primer contacte amb mí mateix, però a la llarga penso que arribaré a coneixe'm i a saber de veritat allò que en el fons desitjo.

Salut i bon any 2012

No hay comentarios:

Publicar un comentario